Pristupačnost mrežnog mjesta

Stranica vatrogasci-opatija.hr nastoji osigurati pristupačnost svojih usluga za osobe s invaliditetom. Uložena su znatna sredstva kako bi se pojednostavilo korištenje stranice te da postane pristupačnija za osobe s invaliditetom, u čvrstom uvjerenju da svaka osoba ima pravo na dostojanstven, ravnopravan, udoban i neovisan život.

Omogućavanje izbornika pristupačnosti

Izbornik pristupačnosti stranice vatrogasci-opatija.hr može se aktivirati klikom na ikonu izbornika pristupačnosti koja se pojavljuje u desnom gornjem uglu stranice.

Status usklađenosti

Mrežna lokacija vatrogasci-opatija.hr je djelomično usklađena sa Zakonom o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora. Ispunjena je većina zahtjeva europske norme EN 301 549 V1.1.2 (2015-04), ali uz neke iznimke.

Odricanje od odgovornosti

vatrogasci-opatija.hr i dalje ulaže napore kako bi neprekidno poboljšavala pristupačnost svoje stranice i usluga u uvjerenju da je naša kolektivna moralna obveza omogućiti neprekidno, dostupno i neometano korištenje osobama s invaliditetom.

Unatoč nastojanjima da sve stranice i sadržaji na vatrogasci-opatija.hr budu u potpunosti dostupni, postoji mogućnost da neki sadržaji nisu još u cijelosti prilagođeni najstrožim standardima pristupačnosti, moguće zbog toga što nije pronađeno ili utvrđeno najprikladnije tehnološko rješenje.

Ako imate poteškoća s bilo kojim sadržajem na stranici vatrogasci-opatija.hr ili trebate pomoć u vezi bilo kojeg dijela naše mrežne stranice, molimo da nas kontaktirate u uobičajeno radno vrijeme koje je tu dolje navedeno, pomoći ćemo vam sa zadovoljstvom.

Priprema izjave o pristupačnosti

Ova izjava sastavljena je u srpnju 2020. godine. Za pripremu Izjave korištena je metoda samoprocjene.

Kontaktirajte nas

Ako želite prijaviti problem u vezi pristupačnosti, imate pitanja ili trebate pomoć, molimo kontaktirajte nas:

E-poštom: administracija@vatrogasci-opatija.hr
Telefonom: 051 271 800

Postupak praćenja provedbe propisa

Nadzor nad provedbom Zakona o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora provodi Povjerenik za informiranje Republike Hrvatske.

U slučaju nezadovoljavajućeg odgovora na obavijest ili zahtjev možete se obratiti Povjereniku za informiranje Republike Hrvatske koji provodi inspekcijski nadzor.

Povjerenika za informiranje možete kontaktirati:

E-poštom: ppi@prisupinfo.hr
Telefonom: 091 785 0408
pristupinfo.hr

Skip to content